Herlig KM helg

Postet av Østfold Orienteringskrets den 30. Aug 2017

2017_KMstafettD13-16.jpg2017_KMstafettD150.jpg

Skrevet av Kine Hallan Steiwer

I helgen ble KM mellom og KM stafett arrangert. KM mellom ble arrangert av Sarsporg O-lag ved Ise og Akershus og Oslo o-krets ved Fet o-lag arrangerte søndagens KM stafett for både AOOK og ØOK.

(Pallen i H 13-16. Gullet og sølv gikk til Fredrikstad SK, mes Halden SK tok bronsen)

I den yngste KM klassen var det Sigurd Saxe Sandvik fra Halden SK og Emma Sofie Steinsland fra Fredrikstad SK som ble KM mestere. I 15-16 årsklssen var det Karoline Bjørnerød fra OK Moss og Bendik Eliassen fra Fredrikstad SK som ble KM mestere. I den eldste KM klassen var det tett om seiren men Fredrikstad duoen Marianne Riddervold Karhs og Hans Petter Mathisen gikk av med seieren til slutt.

På søndagens KM stafett var det Fredrikstads 1. lag med Eirik Imrik, Sondre Ottesen og Bendik Eliassen som gikk seirene ut i gutteklassen, mens jenteklassen ble vunnet av Indre Østfold OK med Elida Sagli Gudim, Vilde Retteraasen og Gea Øiseth Bedin.

2017_KMstafettD13-16.jpg

(Pallen i D 13-16. Indre Østfold OK tok gullet foran Sarpsborg OL og OK Moss)

I eldste KM klasse, D/H 150, var det OK Moss som gikk av med seieren i herreklassen og Indre Østfold OK som gikk av med seieren i dameklassen. I H/D 17 gikk begge seiren til Halden SK.

2017_KMstafettD150.jpg

(KM gull i D150 gikk til Indre Østfold OK med Linda M. Torper Bystrøm, Bente Line og Anne Marie Solheim Haugerud)