Ungdomsserien 2020

Postet av Østfold Orienteringskrets den 4. Jun 2020

Skrevet av Asta Chatrine Amundsen

I en sesong der alt har blitt litt anderledes enn normalen, kan vi endelig gå i gang igjen. 

Corvid-19 har i alle aspekter av hverdagen vår satt begrensninger de siste måndene. Vi er heldige og driver med en idrett der vi i stor grad likevel har klart å tilrettelegge for aktivitet, og nå som det slippes litt opp står Halden SK, Trøsken IL og OK Moss klare til å ta i mot kretsens barn, ungdom og juniorer på det som blir sesongens første løp. 

De tre ungdomsserieløpene går av stabelen på lørdager, dette for at hver enkel arrangør skal ha god nok tid til å gjennomføre alt på en forsvarlig måte. 

Det vil og være en litt annerledes løpsopplevelse, så det bes om at en leser innbydelse og PM godt, slik at en får med seg de føringer som ligger tilrette for å kunne gjennomføre arrangementene.

De tradisjonelle ungdomsserie trøyene, har vi valgt å ikke ta i bruk i år pga smitteverns hensyn, vi vil likevel kjøre poengberegning og de respektive vinnerene når serien er avgjort vil få trøyene under premieutdelingen.

Suksessen i fjor med 6 ulike medaljer til de opp til 12 år, var det meningen å ha dette året også, men på grunn av corvid-19 så har ennå ikke dette kommet på plass. (ble bestilt i februar). Derfor utgår de på hvert enkelt løp, men alle vil få en deltager medalje på finaleløpet.

Finalen er flyttet til 31.10. Dette for å prøve å få til en god løps høst. Det blir ikke overnatting etter finalen, men det vil prøves å legges opp til noe sosialt.

Løp:

Husk å meld på over nett og innen påmeldingsfrist, da det ikke er muligheter for etteranmeldinger eller direktepåmeldinger!

1: Halden SK 6.juni Ungdomsserien løp 1 , frist for påmelding 4.juni

2: Trøsken IL, 13.juni Ungdomsserien løp 2 , frist for påmelding 11.juni

3: OK Moss, 20.juni Ungdomsserien løp 3