Spørreundersøkelse om kretstilbud og aktivitet

Postet av Østfold Orienteringskrets den 26. Okt 2022

Skrevet av Håvard Wedege

I anledning ansettelsen som ny kretssekretær, ønsker Håvard Wedege å bli litt kjent med løperene i målgruppen 13-20 år. Han har laget en spørreundersøkelse, med mål om å lære litt om motivasjon, treningshverdag og ønsker for aktivitet i kretsen blant ungdom / junior.

Som ny kretssekretær vil jeg (Håvard Wedege) bli litt kjent med kretsens løpere i målgruppen 13-20år. Jeg har laget en kort spørreundersøkelse som jeg håper at så mange som mulig i målgruppen ønsker å svare på. Det er helt frivillig å svare på undersøkelsen, men svarene vil være et viktig bidrag i arbeidet med å skape aktiviteter tilpasset målgruppens ønsker og behov.

Spørreundersøkelsen vil kun bli lest av meg, og svarene vil ikke bli delt videre. Jeg håper at uansett aktivitet og ambisjonsnivå, at flest mulig ønsker å besvare undersøkelsen. Jeg ønsker å lage aktiviteter som dere i målgruppen har lyst på, og kan bli motivert av. Videre er det fint å lære litt om deres motivasjon, slik at jeg blir litt kjent med dere.

Undersøkelsen er laget i Word, og besvares ved å skrive inn svarene under spørsmålene. Skriv så langt eller kort du selv ønsker.

Trykk på ikonet under for å komme til undersøkelsen:


Ferdig utfylt undersøkelse sendes til Håvard Wedege på mail: havard@wedege.no

For å kunne bruke undersøkelsen til planlegging av aktiviteter settes en svarfrist til 10.11.2022.