Nå er det snart WOD

Postet av Østfold Orienteringskrets den 21. Mai 2017

Skrevet av Kine Hallan Steiwer

Nå er det bare 3 dager igjen til World Orienteering Day den 24. mai, og i Østfold er det mange arrangement på dagen.

Fredrrikstad SK arrangerer Skolesprinten i år som tidligere. Sprinten arrangeres i Brattliparken like bak Trara skole. Alle 5- klassinger i Fredrikstad og Hvaler er innvitert. Halden SK arrangerer orienteringsarrangement på Os og Låby barneskole på dagtid. Det skal tilbys opplæring og orienteringsløyper til elevene.

I Indre Østfold skal det være veldig stor aktivitet. Askim IF tilbyr skoleprintløyper med uttgangspunkt fra Folkeparken hele dagen. Det tilbys forskjellig vanskelighetsgrad på løypene og opplæring i kart og kompass. 12 skoleklasser har hittil meldt interesse. O-Laget PAN arrangerer skolesprint for 5., 6. og 7. klasse på Båstad, Havnås og Skjønhaug skole denne dagen.Skaukameratene OL har orienteringsopplegg på Kirkeng skole og Rakkestad ungdomsskole på dagen og på kvelden vil det bli opplegg i sentrum.

Hobøl IL skal arrangerer orineteringsarrangement for alle skolene i Hobøl området.

Klubbene estimerer at vi vil ha ca 2200 barn og unge som prøver orientering denne dagen. I fjor var det 3234 registrerte deltagere i Østfold, men det er flere arrangement som er registrert på WOD sine hjemmesider så vi får vente å se om vi får flere deltagere i år.