Unionsmatchen 2018

Postet av Østfold Orienteringskrets den 31. Mai 2018

Skrevet av Kine Hallan Steiwer

I helgen var en stor gjeng på Ringeriike og løp Unionsmatchen. Vi stilte nesten fullt i år og det ble noen fine resultater i løpet av helgen.

(En litt tullete gjeng på tur. foto: Tore Sanvik)

Lørdag ble det gjennomført langdistanse, hvor guttene i yngste klasse slo sterkt fra seg. Vi fikk hele 3 topp 10. Henrik Julian Fontes Aarbu løp inn til en 4 plass, kun 30 sekunder opp til pallen. Alfred Bjørnerød fulgte tett bak på en 6. plass og Ludvik Sæther kom på 10. plass.

I yngste jente klasse var det Frida Hovgaard Eisvang som ble beste østfolding på en 15. plass. I de elste klassene ble det 12. plass på Kristoffer B. Helminsen og 32 plass til Embla Øvretveit.

På søndag var det duket for stafett, hvor alle klassene løper på samme lag. Eldste jente løp første, etterfulgt av yngste gutt og jente, mens eldste herre avslutter stafetten. I år var det andre laget vårt som løp best og endte på en 22. plass. På laget løp Elida Sagli Gudim, Alfred Bjørnerød. Emma Helene Olsen og Kristoffer B. Helminsen.

I Unionsmatchen konkurerer man både individuelt og sammen som krets. Akershus og Oslo ble beste krets, mens Østfold endte på 7. plass. Etter lørdag var det ikke langt opp til fjerde, etter veldig mye bra løping, men det var noen kretser som løp bedre enn oss på stafetten.