Sommerleir

Postet av Østfold Orienteringskrets den 26. Jun 2020

moss 1.jpghalden leir 3.jpgfsk-leir.jpgsol-leir.jpg

Skrevet av Asta Chatrine Amundsen

Med en sesong som ble alt annet enn hva en hadde tenkt, har ført til at man har måtte være kreativ for å få til orienteringsaktivitet, nå som det gradvis åpnes opp igjen for større folkemengder. 

Orienteringsklubben Moss, Halden Skiklubb, Fredrikstad Skiklubb og Sarpsborg Orienteringslag gikk denne uken sammen om å arrangere en sommerleir for Østfold Orienteringskrets medlemmer i alderen 11-16år. 

Dette ble for mange en spennende uke med ny læring, nye vennskap og masse gode sommerminner. 

Moss startet uka på mandag og hadde med seg 28 deltagere til ulike oppvarmingsøvelser, og stabilitetstrening før litt o-tekninsk trening i markert terreng og Caps O. 

 

moss 1.jpg

 

For dag to forflyttet vi oss til Halden. Her møtte hele 22 deltagere opp, og dagens tema var kompass.  Deltagerne fikk prøvd seg på litt tsjekkisk stafett og avsluttet dagen med myrfotball. 

halden leir 3.jpg

 

Fredrikstad var så destinasjonen for sommerleirens dag tre. Her var det 19 utøvere som møtte opp for å øve på sprint. Fredrikstad tok også i bruk skolepakkene kretsen fikk midler til å anskaffe fra Sparebankstiftelsen DNB, noe som gjorde at alle fikk verdifull erfaring med å bruke touch-free stemplingssystem, og erfaring i hvordan det er å ikke måtte fysisk stempe men bare være "nærme" nok for å registrere posten sin. 

fsk-leir.jpg

Sist ut i sommerleir uka var Sarpsborg Orienteringslag. 25 utøvere fikk her trene på fellesstart og stafett før de grillet og avsluttet leieren i strålende vær med bading ved Tunevannet og is. 

 

sol-leir.jpg