Hovedløpet 2021

Postet av Østfold Orienteringskrets den 8. Aug 2021

Skrevet av Asta Chatrine Amundsen

Sommeren 2021 er på hell, og for våre ungdommer betyr det også at årets høydepunkt, Hovedlandsleir og O-landsleir har vært. 

Mandag 2.august satte 26 utøvere og en håndfull ledere kursen mot levanger og Hovedløpet og O-Landsleir 2021

 

Tirsdag var treningsdag, etterfulgt av HL Sprint på onsdag og HL lang på torsdag. 

Begge disse dager fikk vi i Østfold flere gode resultater. 

 

På HL Sprint fikk vi i D14 Minna Sofie Wingstedt på en 2.plass og Jenny Danevad på en 4.plass. I D15 løp Sigrid Schmitt Gran inn til en 3.plass, mens Ingrid Pedersen Holmskau løp inn til en 6 plass. I guttas løp fikk vi i H15 Emil Husebye Aamodt inn til en 2.plass. 

 

PÅ HL Lang disket jentene opp med nok en 2.plass i D14, denne gangen til Jenny Danevad. Minna Sofie Wingstedt fulgte opp med en 6.plass i D14 og Emma Aune Jakobsen med en 9 plass i samme klasse. I d15 løp Sigrid Schmitt Gran inn til en ny 3.plass. Erika Lind-Larsen løp i D16 inn til en 7.plass. Vi fikk i klasse H15 en 4.plass til Emil Husebye Aamodt. 

 

Fredagen og lørdagen har utøverne kost seg på O-landsleir, med aktivitetsdag, disko og trylleshow, før uken ble avsluttet med den tradisjonelle Kretsstafetten. Her stilte Østfold med 6 rene Østfold lag og et mix lag med Akershus og Oslo. Her løp Østfold 1 med Jenny Danevad, Audun Nordby, Emil Husebye Aamodt og Minna Sofie Wingstedt inn til en 6.plass.

 

Nå er kursen satt hjem til Østfold igjen, og forhåpentlig får vi snart konkurrert igjen, når en utsatt utgave av Unionsmatchen etter planen skal arrangeres i høst. 

 

Bilder fra HL kan ses her: Bilder HL-OLL 2021