Sammenlagtstillingen i Skaukarenes Krus 2022

Postet av Østfold Orienteringskrets den 28. Okt 2022

unnamed fileunnamed fileunnamed fileunnamed fileunnamed file

Skrevet av Håvard Wedege

Etter en lang sesong med tette dueller, er nå vinnerene av Skaukarenes Krus for 2022 klare. Det siste tellende delarrangementet Blodslitet gikk av stabelen sist lørdag, og spenningen varte til siste slutt.

Østfold o-krets fører ranking på kretsløp for klassene D/H11-12 og D/H13-14. Vinnerene tildeles Skaukarenes krus. Utdelingen av Skaukarenes krus foretas av en representant fra Skaukarenes klubb på Østfold o-krets kretsting i februar 2023.

I 2022 var det 10 tellende delarrangement. I sammenlagtkonkurransen er det de 5 beste løpene som teller, og den løperen som har høyest poengsum vinner. Dersom to eller flere løpere har samme poengsum er det høyest poengsum som teller. Poenggivningen er at de 10 beste i hver klasse gis poeng fra 10-1.

Tellende delarrangement i 2022:

unnamed file

I klassen D 11-12 ble vinner Hanna Haldin (Halden SK) med 49 poeng. Hun vant foran Ellen Maria Ringstad (Fredrikstad SK) med 47 poeng. Tredjeplassen kapret Elise Holm Nedrebø (OK Moss) med 10 poeng i siste løp, og endte med det på 45 poeng.

I klassen H 11-12 ble det en trippel til Halden SK. Vinner ble Joel Bronebakk Johansson (Halden SK) med 50 poeng, og full pott. Han vant foran Håkon Bryggen (Halden SK) med 48 poeng. Tredjeplassen gikk til Ole Christian Løchen (Halden SK) med 41 poeng.

I klassen D 13-14 ble det en suveren seier til Sofie Holm Nedrebø (OK Moss) med seier i 8 av 10 delarrangement og 50 poeng. Om de to andre pallplassene ble det svært tett. Med 9 poeng i Blodslitet kapret Ingrid Sofie Hox Brynildsen (Fredrikstad SK) 2. plassen med 44 poeng, kun 1 poeng foran tredjeplassen. Tredjeplassen gikk til Pauline Gudim Valsgård (Indre Østfold OK) med 43 poeng. Hun hadde lik poengsum som Tuva Fosser Lundsrud (OK Moss), men med en seier i et av delarrangementene ble Pauline vinner av duellen.

I klassen H 13-14 ble vinner Ville Emil Wingstedt (Halden SK) med full pott og 50 poeng. Han vant en tett duell med klubbkamerat Fredrik Signebøen (Halden SK), som endte kun 1 poeng bak med 49 poeng. Tredjeplassen gikk til Selmer Ringstad Holt (Fredrikstad SK) som endte på 41 poeng.

De fire vinnerne av Skaukarenes krus 2022 er: Hanna Haldin (Halden SK), Joel Bronebakk Johansson (Halden SK), Sofie Holm Nedrebø (OK Moss), Ville Emil Wingstedt (Halden SK). Vi gratulerer vinnerene, og applauderer alle deltakere med innsatsen i årets sesong.

For utfyllende resultater og oversikt over årets konkurranser se: Skaukarenes Krus 2022 oversikt